Natació
Skate
ADD

Taekwondo
Patinatge
Let’s Dance

Natació

S’ofereixen 2 nivells de natació, cadascun d’ells amb uns objectius plantejats per aconseguir al llarg de tot el curs, unes activitats d’ensenyament i aprenentatge per assolir els objectius, uns continguts per saber el que cal treballar i les avaluacions per a que tant el tècnic com els familiars coneguin en quin punt de l’aprenentatge es troba l’alumne/a.
Habitualment, els nens i nenes de 4 a 5 anys són el grup de les Tortugues i els de 6 a 7 anys són el dels Dofins*.

Al llarg del curs es fan dues avaluacions: Després de les vacances de Nadal (final del primer quadrimestre) i estiu (final de curs).

El rati d’alumnes per professor és:
• Infantil: 12 alumnes per tècnic
• Primària: 12 alumnes per tècnic

* L’escola, juntament amb l’Ampa va decidir no oferir natació als infants de P3 per tal de garantir una bona adaptació a l’escola.

Indumentària:

És obligatori l’ús del banyador (recomanable banyador sencer per les nenes), casquet de bany, xancletes (sense “velcro”, sobre tot, pels més petits) i tovallola (o barnús). És important que la roba estigui marcada per facilitar el control en la zona d’aigües i en els vestidors.

Curs: P4, P5, 1r i 2n
Duració: 90min/setmana (1 dia/setmana)
Horari: Tarda
Lloc: Holmes Place – Els monitors contractats per l’AFA recolliran els nens i nenes a l’escola i els portaran a la piscina.
Recollida: Forus Les Corts  (Travessera de Les Corts, 252-254). Per la porta que hi ha al costat esquerre de l’entrada principal, al costat de les pistes.
Quota associat: 85€/trimestre
Proveïdor: Forus Les Corts

Taekwondo

El taekwondo és una art marcial d’origen coreà, en la qual tenen gran importància la tècnica i la tàctica.
El taekwondo desenvolupa al màxim moltes de les capacitats pròpies del cos: força, elasticitat, integració i resistència. D’altra banda, ensenya als seus practicants a perseverar en els seus objectius i inculca respecte i companyonia.

Objectius:

Fisiològic: millora del sistema cardiovascular, respiratori i nerviós
Físic: augment i millora de la força muscular, la potència, l’equilibri, la flexibilitat articular i muscular i la resistència.
Mobilitat i dinàmica: millora dels reflexos, els moviments musculars generals, l’agilitat, les capacitats de coordinació i potenciació del coneixement del propi cos.
Psicològic i de sociabilitat: millora de la concentració, de la capacitat d’autodomini i de la responsabilitat.

Què aprendran?
Disciplina / autocontrol.
Respecte.
Els petits, les bases d’aquest esport.
Millora i avenç per als més grans.
Connexió amb el cos i desenvolupament d’aquest.

Curs: 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è
Duració: 90min/setmana (1 dia/setmana)
Horari: Tarda
Lloc: IE Plaça Comas
Recollida: C/Dolors Masferrer
Quota associat: 60€/trimestre
Proveïdor: LleureEsport

Patinatge

Iniciació
(P5): la millor manera d’apendre aquesta edat es jugant, per aixó mitjançanc jocs sobre el patins es treballaran les tècniques bàsiques d’equilibri i desplaçaments, girs i iniciació de les frenades. (4 rodes i en linea).

1r i 2n
Els grups es faran per nivells i no per curs.
Les classes estaran dividides dues parts després de berenar i posar-se TOTES les proteccions (casc, genolleres i canyelleres mínim). Durant la primera part participaran en jocs amb els cons i circuits per a un bon escalfament. Després, en la segona, practicaran “figures” més tècniques com a aixecament de peus, cames, ajupir-se, girs i frenades entre altres.
(4 rodes i en linea).

3r, 4t, 5è i 6è
En les dues modalitats faran una primera part d’escalfament amb circuits i derrapades. La segona part de la sessió serà específica para cadascuna de les modalitats. Els grups es faran per nivells i no per curs.

Artístic 4 rodes: el patinatge és una activitat recreativa i un esport que ajuda a desenvolupar l’equilibri i l’harmonia corporal, a través de moviments i exercicis. Una bona tècnica pot ajudar els nens i nenes a familiaritzar-se amb el desplaçament sobre els patins i a desenvolupar moviments variats sobre rodes. Opció de competir

Inline Freestyle en linea: la branca més urban del patinatge. Inline Freestyle és una disciplina de patinatge popularment coneguda per realitzar diferents trucs com salts, velocitat en cons o derrapatges.

a mes a mes…. el curs 21-22 un grup d’alumnes van començar a competir. Oferim a les families que estiguin interesades una sessió extra durant la setmana exclusivament per competició (mínim 6 alumnes)

Curs: P5, 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è
Duració: 90min/setmana (1 dia/setmana)
Horari: Divendre Tarda (Primaria)
Horari: Dilluns Tarda (P5)
Lloc: IE Les Tres Fonts
Recollida: C/Dolors Masferrer
Quota associat: 60€/trimestre
Material: Cada alumne ha de portar els seus propis patins (de 4 rodes o bé de línia), casc i proteccions (obligatori)
Proveïdor: LleureEsport

* Les quotes de les activitats són orientatives, a l’AMPAsoft hi trobareu el cost definitiu.

Skate

Esport de lliscament
Modalitat amb molta tradició a les activitats de carrer, actualment és un esport amb molta demanda popular i afició entre els més petits/es i joves. L’skate va en augment en el món escolar ja que no discrimina ni pel sexe, ni per l’edat, ni pel físic i potencia les capacitats presents en tots els infants i joves.

Objectius:
• A nivell fisiològic, treball d’equilibri, propiocepció i coordinació de tot el cos.
• A nivell psicològic, treball d’autosuperació i autoestima.
• A nivell social, experiència individual i en grup (compartida).
• Ensenyament – aprenentatge de reptes constants, coneixement i creixement personal.

Curs: 1r, 2n, 3r, 4rt, 5è i 6è – 1r ESO – 2n ESO – 3r ESO
Duració: 60 minuts
Horari:
Dimarts de 16 a 17,00h  1r, 2n
Dijous de 16 a 17,00h   3r-6è
Lloc: IE Les Tres Fonts
Recollida:C/Eugeni d’Ors
Quota associat: 90€/trimestre
Proveïdor: UngravityBoard

Let’s Dance

Al ritme de la música
Infantil P4 i P5 Les classes aniran enfocades al moviment i l’expressió corporal dels alumnes. Aquesta etapa d’infantil aprendrem moviments bàsics de la dansa desprès d’un divertit escalfament mitjançant una sèrie de jocs. Acabarem la sessió amb una senzilla “coreo” tipus ball en línia.

1r i 2n primària les classes aniran enfocades al moviment i l’expressió corporal de l’alumnat. Després d’escalfaments i jocs relacionats amb la dansa continuarem amb l’aprenentatge de moviments bàsics per entendre les coreografies que vindran a continuació. Introduirem als infants al mon del ball esportiu tant en el llenguatge com en el confeccionament de moviments. L’estil de música pot variar al llarg del curs.

de 3r primària a l’ ESO. Després d’unes rutines d’escalfament bàsic començarem amb una petita part tècnica on aprendrem moviments per confeccionar la “coreo“, farem diagonals, aprendre’m els passos i noms bàsics del jazz per entendre coreos (relevèjetéRond de jambecambré…) Conceptes bàsics del ball clàssic per entendre les noves disciplines. També incorporarem parts una mica mes vistoses con girs, volteretes, salts i alguna acrobacia.

Ballarem al ritme de street, hip-hop, jazz modern…. diferents estils que s’aniran adequant als gustos del conjunt (alumnes i monitors)

Curs: P4, P5, 1r, 2n, 3er, 4rt, 5è i 6è, i ESO
Duració: 90min/setmana (1 dia)
Horari: Tarda
P4 i P5: Dimecres
1r i 2n: Dilluns
3è a 6è: Dimarts
Lloc: IE Les Tres Fonts
Recollida: C/ Dolors Masferrer
Quota associat: 60€/trimestre
Proveïdor: LleureEsport

* Les quotes de les activitats són orientatives, a l’AMPAsoft hi trobareu el cost definitiu.

ADD – Desplaçaments

ADD (art de desplaçament) o Parkour. Oblidem el que hem vist a les xarxes socials i pel·lícules. El ADD és una disciplina cooperativa sustentada en principis ètics com el respecte, la força i el coratge, es trenquen les barreres i restriccions per a tot el públic interessat en l’autoconeixement, sense fer distincions de gènere, edat, ètniques, culturals i físiques.

Objectius:
Desplaçar-se d’un punt a un altre de l’entorn amb la sola ajuda del propi cos sobrepassant tots els obstacles (mentals o físics) que es trobin entre les dues localitzacions; per a això, es triarà el moviment més útil i eficient sempre que prevalgui la seguretat en el desplaçament.

Què aprendran?
Eines per poder arribar del punt A al punt B: equilibri, córrer, salts, aterratges, voltes, escalades, Tictac, balanceig…
Córrer. Es necessiten tant esprints de velocitat com períodes de resistència.
Equilibri. És fonamental per a la pràctica d’ADD. Es necessita desenvolupar força muscular i coordinació per després poder caminar sense problema sobre rails.
Salts. S’utilitzen en les diferències d’altura i per botar sobres buits i obstacles. Existeixen diversos tipus de salts, per exemple: els salts de precisió són indispensables per aterrar, els tic-tacs combinen escalada i salts amb l’objectiu d’arribar a aquells llocs que amb un salt normal resulta gairebé impossible.
Aterratge. Saber com aterrar és essencial per a la seguretat i l’eficiència d’un salt.
Tictac: utilitzant elements del mateix entorn saltar obstacles. Per exemple, amb l’ajuda d’un calaix es pot saltar un paret
Voltes. Mentre corres, segurament et trobaràs amb obstacles molt més alts del que pots saltar. En aquestes ocasions és quan s’utilitzen les voltes. Bàsicament, consisteixen a col·locar les mans sobre un objecte per passar-hi per sobre.
Grimpar. Les escales a vegades no són l’opció per a arribar a un nivell superior, en el seu lloc s’usa el cos per escalar parets o estructures verticals. La regla general és no escalar més amunt del que pots saltar cap avall.
Balanceig. Generalment s’utilitza per balancejar-se en una barra o estructura i així poder passar a través d’una bretxa.

Curs: P4, P5, 1r, 2n, 3er, 4rt, 5è i 6è, i ESO
Duració: 90min/setmana (1 dia)
Horari: Tarda
P4 i P5: Dimecres
1r i 2n: Dilluns
3è a 6è: Dimarts
Lloc: IE Les Tres Fonts
Recollida: C/ Dolors Masferrer
Quota associat: 60€/trimestre
Proveïdor: LleureEsport

* Les quotes de les activitats són orientatives, a l’AMPAsoft hi trobareu el cost definitiu.

Filtres
Curs
Migdia / Tarda

Esports individuals

Contacta

Contacta amb l'àrea d'esports

Contacta
Tornar

Tornar a l'àrea d'esports

Tornar