Acollida matinal i Ludoteca de tarda

El servei d’acollida matinal i el servei de ludoteca a la tarda és un servei que ofereix l’AFA per ajudar a totes les famílies en la difícil tasca de conciliar feina i família.

Es pot fer ús del servei cada dia o de manera esporàdica mitjançant els tiquets que es poden comprar a la coordinació del servei.

El proveïdor del servei és Valors

Curs: P3, P4, P5, 1r, 2n, 3r, 4t, 5è, i 6è
Horari: 7:45h a 9:00h
Lloc: IE Tres Fonts (Entrada c/ Eugeni d’Ors)
Període: 1r dia de la iniciació del curs escolar, excepte P3 que podrà fer ús del servei a partir del dia següent a la finalització de l’adaptació.
Quota associat: 30€/mensual i puntual: 3,5€

Ludoteca tarda

La ludoteca és un servei obert pels infants de totes les edats de l’escola creat per afavorir i facilitar el joc mitjançant jocs i joguines adaptades a totes les edats, així com també tallers, activitats dirigides, lectura, etc.

Pel que fa als infants d’educació infantil, es troben un espai on berenar i poder jugar amb diferents jocs lúdics i educatius així com participar dels diferents tallers i manualitats que fem al llarg del curs aprofitant les dates senyalades. A més a més, també realitzem conta contes i jocs tranquils dinamitzats per monitors/es.

Quant a l’alumnat d’educació primària, es troben un espai ple de possibilitats, on poden gaudir d’una estona de joc lliure al pati, participar de tallers i manualitats o participar en els jocs dinamitzats que es proposen. A més, hi ha una zona de treball per a què tots aquells infants que vulguin avançar en les seves tasques escolars, puguin fer-ho acompanyats de personal especialitzat, que els poden assessorar i aconsellar en tot el que es proposin.

Curs: P3, P4, P5, 1r, 2n, 3r, 4t, 5è, i 6è
Horari: 16:00 a 18:00h (1h  i  2h)
Lloc: IE Tres Fonts de Les Corts
Sortida: Eugeni d’ors a les 17h, a les 17,30 o les 18h
Període: 1r dia de la iniciació del curs escolar, excepte P3 que podrà fer ús del servei a partir del dia següent a la finalització de l’adaptació.
Preu hora puntual: 4,50€ 1 hora  /  9,00€ 2 hores
Quota associat Infantil:  1 dia = 15.€  /  3 dies = 35.€  /  5 dies = 40.€
Quota associat Primària:   1 dia= 18.€ / 2 dies = 36€  /  3 dies = 40.€  /  5 dies = 50.€

Funcionament Acollida i Ludoteca:
L’acollida matinal i la Ludoteca (en horari de tarda) són independents encara que els dos siguin serveis de l’AFA.
Per poder beneficiar-se de qualsevol dels dos serveis s’ha de tindre l’assegurança escolar.

Els dos serveis començaran el primer dia d’escola i acabaran l’últim dia (inclosos). Per P3 comença després de l’adaptació.

El cost de l’Acollida matinal és de 30€/mes  i el de la Ludoteca segons tarifa de dies.  El cost puntual de qualsevol d’aquests serveis durant el curs 23-24 serà de 3,50€  per Acollida i 4,50 €/1 h per Ludoteca.

En aquest moment l’AFA no disposa de cap paquet per fer les dues activitats conjuntes i, per tant, les hores no són acumulables l’una amb l’altre.

El mes de juny
Ludoteca: durant la jornada intensiva (on s’avança tot 1h) s’oferirà 1h extra de ludoteca per cobrir les necessitats de la famílies (horari de 15h a 18h).

El mes de setembre:
Acollida matinal: cost de 30€/mes
Durant les dues primeres setmanes de curs no hi haurà eactivitats extraescolars pero l’AFA oferirà el servei de Ludoteca: cost de 25€/dues setmanes.

L’hora d’inici de la Ludo serà el primer dia d’escola a les 16h.

Si teniu qualsevol dubte contacteu amb l’AFA al mail info@afatfc.cat
Gràcies

Contacte

Contacte amb l'àrea

Contacte
Tornar

Tornar a Serveis

Tornar