Acollida matinal i Ludoteca de tarda

El servei d’acollida matinal i el servei de ludoteca a la tarda és un servei que ofereix l’AFA per ajudar a totes les famílies en la difícil tasca de conciliar feina i família.

Es pot fer ús del servei cada dia o de manera esporàdica mitjançant els tiquets que es poden comprar a la coordinació del servei.

El proveïdor del servei és LleureEducat.

Acollida matinal

Curs: P3, P4, P5, 1r, 2n, 3r, 4t, 5è, i 6è
Horari: 7:45h a 9:00h
Lloc: IE Tres Fonts (Entrada c/ Eugeni d’Ors)
Període: 1r dia de la iniciació del curs escolar, excepte P3 que podrà fer ús del servei a partir del dia següent a la finalització de l’adaptació.
Quota associat: 85€/trimestre i puntual: 3,5€ / hora

Ludoteca tarda

La ludoteca és un servei obert pels infants de totes les edats de l’escola creat per afavorir i facilitar el joc mitjançant jocs i joguines adaptades a totes les edats, així com també tallers, activitats dirigides, lectura, etc.

Pel que fa als infants d’educació infantil, es troben un espai on berenar i poder jugar amb diferents jocs lúdics i educatius així com participar dels diferents tallers i manualitats que fem al llarg del curs aprofitant les dates senyalades. A més a més, també realitzem conta contes i jocs tranquils dinamitzats per monitors/es.

Quant a l’alumnat d’educació primària, es troben un espai ple de possibilitats, on poden gaudir d’una estona de joc lliure al pati, participar de tallers i manualitats o participar en els jocs dinamitzats que es proposen. A més, hi ha una zona de treball per a què tots aquells infants que vulguin avançar en les seves tasques escolars, puguin fer-ho acompanyats de personal especialitzat, que els poden assessorar i aconsellar en tot el que es proposin.

Curs: P3, P4, P5, 1r, 2n, 3r, 4t, 5è, i 6è
Horari: 16:00 a 18:00h (1h, 1,30h i  2h)
Lloc: IE Plaça Comas

Sortida: Dolors Masferrrer a les 17h, a les 17,30 o les 18h
Període: 1r dia de la iniciació del curs escolar, excepte P3 que podrà fer ús del servei a partir del dia següent a la finalització de l’adaptació.
Quota associat:
1h a la tarda: 75€/trimestre
2h a la tarda: 120€/trimestre
Preu hora puntual: 3,5€/hora

Funcionament Acollida i Ludoteca:
L’acollida matinal i la Ludoteca (en horari de tarda) són independents encara que els dos siguin serveis de l’AFA.
Per poder beneficiar-se de qualsevol dels dos serveis s’ha de tindre l’assegurança escolar. Els dos serveis començaran el primer dia d’escola i acabaran l’últim dia (inclosos). Per P3 comença després de l’adaptació.El cost de l’Acollida matinal és de 85 €/trimestre i el de la Ludoteca és de 75 €/trimestre. Els trimestres començaran a l’octubre i acabaran al juny. El cost puntual de qualsevol d’aquests serveis durant el curs 22-23 serà de 3,50 €.

En aquest moment l’AFA no disposa de cap paquet per fer les dues activitats conjuntes i, per tant, les hores no són acumulables l’una amb l’altre.

El servei d’una hora de Ludoteca et dóna dret a 5 h setmanals del servei i els còmputs d’horari seran de 60 min en 60 min, és a dir, d’hora en hora, no sent possible l’acumulació, per exemple, de 30 min.Per a les famílies que facin servir el servei puntual d’Acollida o Ludoteca, a final de més es farà el recompte dels dies i si l’import mensual és superior a:
28€ infant/mes (NO per família) a l’Acollida matinal
25€ infant/mes (NO per família) a Ludoteca
l’AFA cobrarà el mes sencer del servei (en comptes del còmput d’hores que seria superior econòmicament)

El mes de juny
Ludoteca: durant la jornada intensiva (on s’avança tot 1h) s’oferirà 1h extra de ludoteca per cobrir les necessitats de la famílies (horari de 15h a 18h). Les famílies que tinguin contractat el servei trimestral de Ludoteca de 60 min podran escollir si fer servir aquest 60 min de 15h a 16h o de 16h a 17h. En cas de necessitar les dues hores (de 15h a 17h) hauran d’escollir pagar puntual o pagar el suplement de “intensiva juny” de cost 25.-€ que dona dret a 60 min mes al dia durant tot el mes.

El mes de setembre:
Acollida matinal: cost de 30€/mes
Ludoteca: cost de 25€/mes. L’hora d’inici de la Ludo serà el primer dia d’escola a les 16h i es cobrarà el mes sencer. Recordem que les extraescolars començaran el dia 19 de setembre de 2022.

Si teniu qualsevol dubte contacteu amb l’AFA al mail info@afatfc.cat
Gràcies

Contacte

Contacte amb l'àrea

Contacte
Tornar

Tornar a Serveis

Tornar