Casal d’Estiu

 

Un cop s’acaba el curs escolar (juny), l’AFA organitza, juntament amb el proveïdor, el casal d’estiu durant la darrera setmana de juny i tot el mes de juliol.

Es tracta d’un espai de trobada de caràcter lúdic-educatiu on els infants poden gaudir d’activitats de lleure. El casal té un centre d’interès que és l’eix central d’animació de tot el casal (per exemple, les Olímpiades, els animals etc). Sempre es reserven unes places per a alumnes de fora de l’escola.

El proveïdor del casal d’estiu és LleureEducat i cada any, cap al mes de març/abril ens fa arribar tota la informació sobre el casal d’estiu (eix d’interés, activitats programades, tarifes etc).

Procés d’inscripció

La data d’inici de les inscripcions serà a partir del dissabte 23 d’abril. Aquest any, davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19, les inscripcions, ajuts econòmics, i sol·licitud de monitors/es de suports per a les activitats de l’estiu es realitzaran  a través de mitjans telemàtics (web, telèfon o correu electrònic ) tot i que les famílies que no disposin dels mitjans per a realtizar les gestions podrán ser ateses presencialment els dimarts de 16:00 a 18:00 h i dissabtes de 10:00 a 12:00 h al C.C Can Déu ( Plaça de la Concòrdia, 13, 08014 Barcelona ) a partir del 23 d’abril.  T.  +34 666590436 dimecres i divendres de 10:00 a 12:30 h

Ajuts económics

 

Curs: P3, P4, P5, 1r, 2n, 3r, 4t, 5è, i 6è
Horari: 9:00h a 17:00h
Lloc: IE Les Tres Fonts
Període: Primera setmana després del final del curs escolar fins darrera setmana de juliol (inclosa)
Inscripcions: S’informarà de la dates exactes i es fa directament

 

Actualitat: Notícies sobre el proper casal d’estiu

Contacte

Contacte amb l'àrea

Contacte
Tornar

Tornar a Serveis

Tornar