Benvolgudes famílies,

Us volem fer partíceps del nou projecte de biblioteca en què estem treballant amb moltes ganes l’AFA i l’Escola perquè ben aviat els nostres fills i filles disposin d’una biblioteca amb espais renovats i amb una oferta de llibres actualitzada i atractiva.

Al desembre es faran algunes millores a l’espai: es pintaran les prestatgeries i les parets, s’adaptarà el mobiliari i es crearà un racó de lectura tranquil amb seients còmodes, així com una zona on fer el “pati tranquil”, amb jocs de taula i espai per a fer deures o feines.

L’AFA destinarà una partida pressupostària per a la compra de nous llibres per a tots els nivells (des d’infantil 5 fins a 6è de primària). Els alumnes de 2n fins a 6è han fet ells mateixos, supervisats pels tutors, la llista de llibres. Després de Nadal està previst que comenci a funcionar el servei de préstec.

També es farà una compra de llibres per a la biblioteca d’ESO, que es va habilitar l’any passat.

Bona lectura!!