El passat 18 d’octubre vam poder gaudir del taller «Coeduquem a casa. Reflexions per al dia a dia», que ens va agradar molt! L’Aïda, la conductora de l’activitat, ens va aportar moltes pautes interessants per a reflexionar i treballar a casa amb els nostres fills. Vam estar super bé i vam prendre bona nota de tot. Gràcies als assistents per venir i per a qui no va poder fer-ho us adjuntem informació: informació Coeduquem a casa.

——————————————————————————————

L’AFA us convida a la primera de les xerrades-tallers d’aquest curs 2023-2024:

  • Tema: Coeduquem a casa. Reflexions per al dia a dia
  • Impartit per: un expert deVira cooperativa
  • Quan: proper 18 d’octubre de 2023 a les 18 h a l’escola.
  • Qui pot assistir-hi: les famílies de l’alumnat de l’escola.
  • Cal que confirmeu assistència per correu electrònic: bernuseta2002@hotmail.com (màxim fins l’11 d’octubre de 2023).

Els socis de l’AFA podran gaudir de servei de ludoteca gratuït (cal fer reserva prèvia al mateix correu electrònic).

Quin paper té la família en l’educació dels infants? Eduquem igual a nenes i a nens? Com influeixen les situacions personals i les expectatives en allò que esperem dels infants? Com afrontem les diferents necessitats i demandes que ens fan? Com operen les nostres idees preconcebudes i els nostres prejudicis? En aquest taller reflexionarem sobre la mirada que tenim les famílies cap als infants i què podem fer per acompanyar-los a ser qui vulguin ser.

Us hi esperem!