Enguany celebrarem St. Jordi dos dies:

  1. Sant Jordi al Centre

Divendres 21 celebrarem Sant Jordi a l’escola (c/ Eugeni d’Ors) a partir de les 16.00 h. Les famílies de 6è ens proveiran de berenars casolans amenitzats amb música i aquest any també farem intercanvi de llibres:

Del dia 12 fins el 20 d’abril tots els nens i nenes que vulguin podran dur a l’escola llibres en bon estat per intercanviar, quan el lliurin a la Meritxell (referent a primària) o a la Matilde (referent a l’ESO) se’ls donarà un “Punt AFA” per fer l’intercanvi divendres.

  1. Sant Jordi a la plaça Comas

Les famílies de 6è posaran una parada de roses de Sant Jordi diumenge 23 d’abril a la plaça Comas, a partir de les 9.00 h del matí.

A més, aquest any també es vendran llibres!

Us recordem que les diferents iniciatives per recaptar diners per al viatge de fi de curs venen impulsades pels nens i nenes de 6è i les seves famílies que, amb entusiasme i creativitat, busquen fórmules per finançar aquest desitjat viatge.