El proper dimecres 1 de febrer a les 18.00 h tindrà lloc a l’escola (a la sala d’audiovisuals) una xerrada per a les famílies del centre sobre l’ús dels telèfons mòbils i les xarxes socials, a càrrec d’un expert de l’entitat Fundesplai, Món Escolar.

La xerrada va adreçada a entendre que les pantalles formen part de la realitat d’avui en dia, que les famílies som les responsables de l’educació dels nostres fills i filles i que, per tant, hem de reflexionar i prendre decisions sobre l’ús i la utilitat que oferim als infants pel que fa a les pantalles i les noves tecnologies, en general, tenint en compte el que suposa internet i totes les seves possibles aplicacions.

Una xerrada molt pràctica, per informar i resoldre dubtes de criança en relació a aquest tema.

Cal fer inscripció prèvia per correu electrònic a bernuseta2002@hotmail.com (màxim fins al 25/01/23).

Els socis de l’AFA podran gaudir de servei de ludoteca gratuït (cal fer reserva prèvia al mateix correu electrònic).

La duració prevista és de 90 minuts.

Us hi esperem!