L’escola ja té disponible la llista de llibres per al curs vinent, el trobareu a la nota de final de curs que ha enviat l’escola.

Si sou socis/sòcies de l’AFA i voleu beneficiar-vos del nostre servei de venda, a continuació trobareu les instruccions per efectuar la reserva online dels llibres dels vostres fills i filles.

Aquest any hem fet canvis que esperem que us facilitin l’adquisició.

Des de l’AMPASOFT podreu reservar els llibres del 27 de juny fins al 10 de juliol (de 1r i 2n).  L’AFA girarà un rebut durant el mes de juliol per cobrar l’import dels llibres reservats a través de l’AMPASOFTEl primer dia d’escola es lliurarà a la classe el pack de llibres a cada alumne.

Per als cursos de 1r i  2n de Primària trobareu a l’AMPASOFT els llibres de Castellà, Matemàtiques i Llengua. Els quaderns Daina (per a 1r i 2n), Bona lletra (per a 1r) i els llibres d’Anglès els podreu adquirir al web de la llibreria CAMPUS.

Des del web de CAMPUS cal fer les reserves del 27 de juny fins al 20 de juliol (de 1r a 6è).

Per al cicle mitjà (3r i 4t): l’AFA socialitzarà els llibres de Llengua, Castellà i MatemàtiquesSi sou socis/sòcies de l’AFA, aquests llibres no els heu de comprar. Per a 3r i 4t només s’han de comprar els llibres d’Anglès (el de teoria i el quadern d’exercicis), a través del web de CAMPUS.

Per al cicle superior (5è i 6è ): l’AFA socialitzarà els llibres de Llengua, Castellà i MatemàtiquesSi sou socis/sòcies de l’AFA, aquests llibres no els heu de comprar. Per a 5è i 6è només s’han de comprar els llibres d’Anglès (el de teoria i el quadern d’exercicis), a través del web de CAMPUS

Us recordem que, gràcies a la quota que paguem a l’AFA, ja fa un temps, i amb estreta coordinació amb l’escola, es va decidir començar a socialitzar els següents llibres (per això, no els trobareu en el llistat de la llibreria CAMPUS):

  • Llibres de Medi Natural i Medi Social (editorial Santillana) des de 3r a 6è.

Com fer la reserva dels llibres de 1r a 6è a CAMPUS:

  1. Comandes a la web: campusllibres.com  (anar a Iniciar sessió escola)
  2. Dades d’accés:

CODI D’USUARI: lescorts

CLAU D’ACCÉS: 11213

  1. Pagament total de reserva.
  2. Reserves: del 27 de juny fins al 20 de juliol (per a comandes de 1r a 6è)

Per a més informació sobre la compra a través de CAMPUS: CIRCULAR CAMPUS

Enllaç a les llistes de llibres: https://agora.xtec.cat/iecomas/llibres-de-text-2/

Quadre resum. Reserva de llibres 2022/2023