Les inscripcions del primer trimestre de les activitats extraescolars per al proper curs 2022-23 començaran diumenge 15 de maig a les 9h mitjançant l’AMPAsoft i el termini finalitzarà dissabte 22 de maig a les 21h per facilitar a totes les famílies la inscripció a les activitats. Preneu nota que els dies de les activitats han canviat. Si us plau, consulteu la web o descarregueu el dossier.

No seran vàlides en cap cas les inscripcions si no s’ha signat la Llei de Protecció de Dades o no s’està al dia dels pagaments de la quota de l’AFA. Les inscripcions fora de termini aniran a la llista d’espera d’assignació de places en tots els casos, encara que hagin cursat el curs anterior.

Les activitats extraescolars començaran el 19 de setembre (excepte acollida i ludoteca que s’inicien el primer dia que comença el curs escolar).

Totes les activitats constaran d’un mínim de 8 alumnes i un màxim de 12 (excepte en esports d’equip, que variarà en funció de l’activitat).

Us recordem que trobareu tota la informació sobre les activitats, horaris i preus al Dossier d’Extraescolars. On hi ha modificacions respecte al que us vam avançar fa unes setmanes.

 

Rebuts

El rebut dels dies de setembre es girarà el 05/07/2022.

Durant els 10 primers dies de començament del trimestre (octubre, gener i l’abril) es giraran els rebuts de les extraescolars a les famílies. Si per qualsevol motiu per a alguna família aquesta forma de pagament fos un inconvenient poden enviar un correu electrònic a info@afatfc.cat per adaptar-nos a les seves necessitats.

Els preus seran fixos durant tot el curs, sempre que no hi hagi modificacions significatives en el nombre de nens i nenes inscrits en l’activitat.

Per revisar que tot és correcte abans que es passi el rebut, podeu entrar a l’apartat “Economia” de l’AMPAsoft i revisar les extraescolars a les quals estan apuntats els vostres fills i filles 5 dies abans de passar el rebut del trimestre. Si hi ha qualsevol dubte o error, poseu-vos en contacte amb l’AFA.

 

FitKid

Despres de tants anys amb nosaltres l’Alicia, monitora de Fitkid, ens deixa i a partir del 26 de maig. Li desitgem tota la bona sort en la nova etapa de la vida que comença.