Recordeu que hi ha programada una segona reunió informativa el divendres dia 17 de febrer. Esà programada a les 16:15 h. a la sala audiovisuals de l’escola. Hi haurà un servei de mainadera gratuït per les famílies sòcies de l’AMPA.

Aquest any continuem confiant en l’empresa Eix Estels i la casa de colònies assignada és Can Miqueló ubicada entre Granollers i Vic.

Com l’any passat es proposa tant la estada curta pels més petits, com la llarga. De p3 a P5 del 25 de Juni fins el 28 de Juny (3 nits) i de 1er a 6è del  25 de Juny fins l’1 de juliol (6 nits).

Preu i tràmits

El preu de l’ estada de 3 nits es de 140€ IVA incl`s i la de 6 nits de 297€ IVA inclòs. Les famílies que estiguin interessades caldrà que facin una pre-reserva abans del dilluns dia 27 de febrer enviant un mail al seu delegat de classe.

La reserva pr`piament es realitza quan es fa efectiu la paga i senyal del 30% de l’impor del total que s’haurà de fer a mitjans del mes de març. Les places són limitades (100 nens) pel que l’ordre d’aquest pagament marcará la prioritat de la plaça i la llista d’espera tot i haver realizat la pre-reserva anteriorment.

El 70% de l’import restan es pagarà a mes de maig.